Velkommen til Viborgfestuge.dk

Du har fundet ind på Viborgfestuge.dk som er en hjemmeside lavet af mig, Niklas, hvor jeg vil skrive om en masse ting omhandlende Viborg Festuge samt ting der ellers går og fylder i mit liv. Dette er mit første indlæg på bloggen, hvor jeg vil forsøge at skrive lidt om hvad hjemmesiden her går ud på samt hvad I kan finde på siden. Hovedtemaet er Viborg Festuge, som jeg har deltaget i nærmest alle de gange jeg har haft mulighed for det og som jeg altid glæder mig til hvert år.

Jeg vil her på siden skrive en masse om festugen og de forskellige tiltag der er til festugen. Jeg vil skrive om de minder og oplevelser jeg har fra festugen samt de ting som gør, at jeg glæder mig til festugen hvert eneste år.

Ud over at skrive om festugen, så vil jeg også komme ind på en masse andre interessante emner. Jeg har interesse inden for rigtige mange forskellige ting, Der vil komme alt lige fra de ting som jeg foretager i mit privatliv til historier og anbefalinger til ting i og omkring Viborg, hvor der også er masser af liv uden for festugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>