Mine forhåbninger for festugens fremtid

Som jeg har nævnt før, så er jeg altid med under festugen og har altid haft en hel fantastisk oplevelse. Hvert år er der dog altid debat og diskussion om hvordan festugen forløb sig og der vil altid være nogle der mener at det skal være helt anderledes. Sådan er det nu engang med en by hvor der bo så mange mennesker og hvor alle har deres forskellige holdninger. Jeg har da også mine egne holdninger, selvom de måske ikke er så radikale som andres. For mig personligt så håber jeg at få får noget mere kunst ind i programmet hvor folk fra omegnen og udefra får mulighed for at vise talent. Det er noget der er fokus på her, men også i andre byer, som fx ved Aarhus Festuge der har fået kritik for manglen på kultur der dog er en større by med et lidt andet publikum, men som vi bør tage lære ved i forhold til festuge, både på gode og dårlige ting.

Det er dog noget der sker i flere og flere byer og jeg tror ikke at det er fordi at byerne har fået mindre kultur på programmet, men simpelthen fordi folk er blevet mere kulturbevidste. Dette er kun en god ting, men det er også noget byerne som fx Aarhus og også os selv i Viborg skal være mere på moden med, så vores festuger også kommer til at afspejle hvad folk vil have, hvilket er det jeg håber at festugen vil komme til at være i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>