Mine andre interesser

Nu har jeg her på siden til formål at skrive en masse om Viborg Festuge, som jeg personligt er stor fan af og kunne skrive i timevis om i streg. Jeg har dog også andre interesser end netop festugen og dem vil jeg selvfølgeligt også skrive om løbende. Jeg er meget glad for kunst og kultur hvor or jeg bruger en stor del af min tid med. Jeg er glad for nærmest alle former for kunst, men især et punkt rammer mig meget og det er at finde ting som den generelle befolkning ikke har opdaget endnu. Jeg gør meget dette med film og musik, hvor jeg tit ser film der er på mindre festivaler og som ikke altid når i biografen. Jeg gør det samme med musik, hvor jeg gerne tager til koncerter med mere ukendte bands og nærmest ugentlig søger nettet tynd til ny inspiration på de forskellige musiktjenester og blogs, hvor jeg blandt benytter mig meget af Niklas’ blog om dansk amatørmusik til at finde inspiration og nye vinkler til hvorpå man tænker musik.

Kultur er også noget der fylder rigtig meget i mit liv og selvom jeg elsker at være i Viborg, så elsker jeg også at rejse meget og opleve andre kulturer, som jeg dog også læser meget om via forskellige kilder. Jeg syntes at det er befriende at vi har så mange kulturer rundt omkring i Danmark og i verden og jeg føler at jeg ikke blot lærer meget om dem, men samtidig meget om mig selv samtidig med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>