Mangfoldighed ved festugen

Der er flere grunde til at jeg er så glad for Viborg Festuge som jeg er. En af de primære grunde er selvfølgeligt hvor herligt det er at opleve når alle fra byen kan samles og hylde den fantastiske by vi bor i. Jeg oplever altid en fremragende stemning ved festugen og det er noget som alle ser frem til, selvom folk måske ikke går så langt som at skrive så meget om det som jeg gør. En af de ting der præger festugen er hvor meget plads der er til at udfolde sig kreativt og hvor mange der får lov til at bidrage aktivt til festugen. Et godt eksempel på dette er denne trailer lavet af en HF-klasse til festugen i år 2013 hvor man forsøgte sig med noget anderledes, hvilket er fantastisk at opleve. Dette er et af mange kreative tiltag der er til før, under og efter festugen, som skal opleves for at få det hele med.

Hele festugen summer generelt bare at god stemning og kreative udfoldelser. Der er plads til alle kan man sige hvilket er helt fantastisk. Det gør også at man under festugen kan opleve nogle af de typer der måske ikke er de mest fremme i gadebillet normalt, men som kommer frem og lader sig indlemme i den gode stemning ved festugen. Det er fantastisk at opleve hvordan en hel by kan samles sig på denne måde og noget af det der gør at jeg er så stor fan af festugen som jeg nu er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>